пятница, 30 мая 2008 г.

Що продавати на інтернет-аукціоні і де брати товари

Перші продажі дуже захоплюють. Ви починаєте мріяти побудувати свій бізнес на продажі тих товарів, які подобаються Вам. Але не чекайте, що кожна одиниця вашого товару принесе вам небесну манну. Довгий час ваш успіх може залежати від постійних малоприбуткових продажів.

Якщо Ви плануєте займатися аукціонами досить довгий період, вам доведеться знайти свіжі способи пошуку нових товарів. Успіх в аукціонному бізнесі вимагає регулярних і постійних продажів і пошуку нових доріг. Для регулярних і постійних продажів ви повинні з'ясувати як:

1. Збільшувати ваш асортимент товарів
2. Відрізняти постійних покупців від короткочасних
3. Уловити підвищений попит до його спаду
4. Визначити популярні товари

Реклама

Помістіть оголошення у вашій місцевій газеті для залучення покупців. Надрукуйте візитні картки зі своїм ім'ям, номером телефону, адресою і коротким описом товарів, які ви бажаєте придбати. Будете здивовані, скільки речей вам пропонуватимуть.

Антикварні магазини.

Безумовно, більшість антикварних магазинів будуть кращим джерелом предметів для вашої власної колекції, чим предметами продажу, але їх краще використати для отримання прибутку. Врешті-решт, ви додасте до ваших існуючих знань досвід оцінки "геніальних робіт". Бажання отримати прибуток вже щільно влаштувалося у вашій голові і ви розумно знайдете можливість продати цю річ за подвійну ціну, особливо знаючи попит на аукціонах.

Оголошення в рекламних в рубриках газет і журналів.

Помістіть два види реклами "на продаж" і "безкоштовно", і зробіть це раніше. Інші продавці теж знаходяться в постійному пошуку товарів. Коли Ви купили або знайшли товар за даним типом оголошення, не соромтеся розпитати продавця - чи немає у нього ще речей для продажу або віддачі безкоштовно.

"Блошині ринки" або барахолки.

Тут ви можете знайти все - починаючи від непотребу до дійсно коштовних речей. Приносите з собою готівку - люди не вестимуть з вами торг, якщо не побачать готівкової валюти. Приготуйтеся витратити час на пошук потрібної речі. Уважно розглядайте кожну річ, тому що тут вам ніхто не дасть гарантії. Постарайтеся отримати у продавця якомога більше додаткової інформації.

Розпродаж або ліквідація.

Розпродаж є прекрасною можливістю купити дешево і багато. Інформацію можете отримати з газет або з конверта у вашій поштовій скриньці.

Недорогі магазини.

Не проходіть мимо недорогих магазинів у вашому місті. Магазини секонд-хенд отримують велику частину своїх товарів безкоштовно, тому частенько вони не цінують речі і не женуться за ціною. Для вас ці магазини розташовані близько, але дуже далеко від ваших інтернет-покупців. Дізнавайтеся про вступ нових товарів і регулярно копайтеся в них, щоб знайти потрібну річ.

Беріть до уваги наступне:

1. Якщо річ, яка зараз має попит, рідка, Ви, можливо, заплатите за неї дуже високу ціну зараз, щоб перепродати її з вищим прибутком.

2. Якщо річ має високий попит сьогодні, це не означає, що так само буде завтра. Виробники споживчих товарів мають в своєму розпорядженні цілі підрозділи людей тих, що досліджують ринок, як ви.

Якщо товари, що рекламуються по телеканалах, дуже швидко розкупилися в перші дні, то в подальший час процес продажу може бути повільніше. Поступлення великої кількості товару на ринок означає менший попит і відповідно менший прибуток.

3. Постійно тримаєте в увазі ринок і надійність продаваємості тих або інших товарів.

Автографи, монети, книги, марки і інші колекційні речі, завжди матимуть попит. Можливо, прибуток від цього не завжди буде високим, але принаймні вони довго не залежуватимуться.

4. Не притримуйте модні товари дуже довго. Утримуючи товар сподіваючись на здобуття дуже більшого прибутку, ви можете не отримати його зовсім.

Стаття взята із AUCTION.ua
Переклад на українську мову Матвієнка Сергія

При передруку матеріалу обов’язково необхідно посилання на AUCTION.ua та на блог Матвієнка Сергія.

Комментариев нет: