четверг, 28 октября 2010 г.

Гроші валяються під ногами…

Гроші валяються під ногами – потрібно тільки нагнутись і їх взяти. Цю фразу багато хто вже говорив. Адже це правда. Вернемось до попередньої замітки про Грибний бізнес. Тут все просто – гроші валяються під ногами у вигляді грибів, які потрібно тільки збирати. Це один з яскравих прикладів. При цьому в даному випадку не потрібно бути приватним підприємцем, і не потрібно платити ніяких податків з доходів: назбирав в лісі грибів і пішов на дорогу продавати.

Звичайно, крім грибів можна у лісі збирати ягоди, але це не рентабельно, тому що ягоди важче збирати, вони є маленькі, і коштують набагато менше в порівнянні з грибами. А ось ожину взагалі збирати шкідливо для здоров’я з тих міркувань, що кущі ожини колючі та калічать руки.

Де ще гроші валяються під ногами?

У фонтанах, але це тільки літом. І звичайно, такий бізнес більш підходить для дітей, адже потрібно залізти у фонтан, щоб дістати гроші.

Ще один варіант – це збирання пляшок від пива та інших напоїв. На жаль це малоприбуткова справа, тому що пляшки дешеві. А ось я коли був малим, то збирав пляшки. Звичайно, тоді був Радянський Союз, і пусті пляшки коштували дуже дорого в порівнянні з іншими товарами. Тому тоді були чудові часи для збиральників пляшок.

Ще одним цікавим варіантом бізнесу, пов’язаним з збиранням грошей під ногами – це переробка сміття. Адже сміття валяється під ногами. При нормальному налагодженні такий бізнес може приносити значні прибутки. Звичайно на перших етапах потрібні значні капіталовкладення.

Можливо Ви ще знаєте варіанти бізнесу, пов’язаного з збиранням грошей під ногами? Тоді пишіть в коментарях. І головне, не забудьте порадити цю сторінку прочитати своїм друзям.

2 комментария:

Анонимный комментирует...

Я порекомендую будь-кого, хто шукає кредит для бізнесу, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позику на чотири мільйони доларів США для запуску мого бізнесу, і це було швидко. При отриманні позики у них було дивно, наскільки легко їм було працювати. безпечний. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте сюди шахраїв і зв’яжіться з містером Бенджаміном Он. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

Анонимный комментирует...

позичальна компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники нехтують моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають рішення щодо фінансування компаніям та приватним особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам профінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Напишіть на номер WhatsApp на + 1- ( 989-394-3740)