понедельник, 21 июня 2010 г.

Бізнес на злодіях

В нашій країні прийнято вважати, щоб стати багатим, необхідно бути злодієм.
Чи так насправді? Можливо так, але для цього потрібно красти у дуже великих кількостях.

Звичайні маленькі злодії так чи пізно попадають в руки міліції і при відсутності викупу попадають до суду і потім в тюрму. За звичай, статистика свідчить, що більш ніж 90% злодіїв, які потрапляють до рук міліції, не сядають до тюрми. Вони просто відкуповуються. В середньому такса становить від 300 у.е. в залежності від виду злочину.

Виявляється, щоб успішно відкупитись від міліції необхідно, щоб власник майна (в даному випадку – жертва) забрав заяву з міліції.

Виявляється на таких діях можна заробити великі гроші, якщо бути жертвою злодіїв. Для цього необхідно створити таку ситуацію, щоб у вас щось вкрали. Далі йдете до міліції і подаєте заяву про крадіжку. Міліція знаходить злодія і ділиться викупом з Вами. Ось такий простий бізнес.

Мені відомі практичні випадки, коли мої друзі так заробили гроші.

Але тут є багато нюансів. І зараз я їх вам розповім.

Може бути таке, що міліція не може (або не хоче) впіймати злодія. Повірте мені, що злодія міліції впіймати дуже легко. Що робити в даному випадку? Тут необхідно мати документи на вкрадену річ. В цьому випадку починається паперово-поштова робота. Посилаємо поштою рекомендовані листи в наступні органи: СБУ, прокуратуру, МВС і т.п. Повірте, через тиждень міліція заворушиться і до вас подзвонять і будуть вибачатись та пропонувати гроші – так за моральні збитки.

Звичайно, щоб зменшити імовірність того, що злодія не впіймають, то я раджу купити GPS-трекер. Якщо хто не знає, що це таке, то це такий пристрій, який допоможе визначити місцезнаходження викраденої речі і злодія разом з нею. Також рекомендую залишати без нагляду речі дорогі, адже тут необхідна кримінальна відповідальність, бо в інакшому випадку міліція шукати злодія не буде.

Звичайно тут ще є багато дрібниць. Якщо Ви вирішили зайнятись цим бізнесом, то я можу дати вам платні консультації та показати приклади написання листів до СБУ, прокуратуру, МВС і т.п.

1 комментарий:

Анонимный комментирует...
Этот комментарий был удален администратором блога.